perf_2-me.jpg

PVCSTUDIO

In­no­va­tii­vi­sia ja moderneja si­sä­kat­to­rat­kai­su­ja koteihin ja julkisiin tiloihin.

PVC-SISÄKATOT edustavat rakentamisen ja sisustamisen uutta sukupolvea. Etuina ovat materiaalin keveys sekä nopea ja vaivaton asennus. Lisäksi PVC-katoilla saadaan kus­tan­nus­te­hok­kaas­ti aikaiseksi näyttäviä ja uniikkeja lopputuloksia.


 Asennustyön aikana huonetta ei tarvitse tyhjentää, eikä asennuksesta synny sotkua tai jätettä. Edullisuuden ja nopeuden takia PVC-katot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Asennus onnistuu jopa päivässä, joten asennuskustannukset pysyvät matalina. Pitkäikäinen PVC-katto kestää jopa 25 vuotta haalistumatta.


Yhteistyössä Oulun Kattopalvelu Oy: n kanssa.

https://www.oulunkattopalvelu.fi/


Tuotteet

Zimbali Coastal Resort

Matta ja sa­tii­ni­pin­ta

Matta-sisäkatto on ulkonäöltään kipsilevykaton kaltainen, kun taas satiini on pinnaltaan kiiltävämpi ja sileämpi. PVC-katon akustiset ominaisuudet ovat hyvät ja antistaattisena materiaalina se ei kerää pölyä eikä likaa. 

image2%20(1)%20(2)-me.jpg

Kiil­tä­vä­pin­ta

Tämän hetken suosituin PVC-kattomateriaali on kiiltäväpintainen. Kiiltävä sisäkattomateriaali mahdollistaa tyylikkäiden ja ylellisten si­sä­kat­to­rat­kai­su­jen toteuttamisen. Voit myös yhdistellä kiiltävää ja mattaa, mikä lisää katon näyttävyyttä.

image2%20(1)%20(1)-me.jpg

Valokatto

Valokatolla tilaan saadaan miellyttävä ja tasainen valaistus, jonka kirkkautta ja väriä voidaan säätää oman mieltymysten mukaan. Valokaton valo on pehmeä eikä se häikäise. Valokattoja on saatavissa mattana ja kiiltävän valkoisena. Lisäksi va­lo­kat­to­ma­te­ri­aa­liin voi painattaa kuvia.

DSC_0073-me.jpg

Print­ti­kat­to

PVC-sisäkattoihin voidaan myös tulostaa hyvälaatuisia teräviä kuvia, joilla saadaan aikaan persoonallinen ilme. Niillä voidaan luoda esimerkiksi 3D-vaikutelma tai painattaa kattoon vaikkapa firman logo. Kuvan taakse voidaan asentaa myös valot, jolloin katto herää todella eloon.

Alicante view

Mo­ni­ta­so­kat­to

PVC on joustava materiaali, joka mahdollistaa moniulotteisten rakenteiden muodostamisen. Kaaret, ympyrät, saarekkeet, porrastukset ja muut ratkaisut on mahdollista toteuttaa PVC-kattomateriaaleilla. Yhdistämällä esimerkiksi mattaa ja kiiltävää eri tasoilla saadaan aikaan todella näyttävä lopputulos.

perf_1-me.jpg

Reiäl­li­nen ko­ris­te­kat­to

Reiällisen ko­ris­te­kat­to­ma­te­ri­aa­lin pintaan voidaan muodostaa halutun kokoisia reikiä. Pohjalla reiällisessä koristekatossa voi olla toinen kerros PVC-kangasta tai vanha kattopinta. Valaistus voidaan asentaa kerrosten väliin, jolloin tilasta saadaan erittäin vaikuttavan näköinen.

Orangewood Guitar

Akus­tiik­kakat­to

Valikoimastamme löytyy PVC-akus­tiik­ka­ma­te­ri­aa­li ja tekstiili, joilla saadaan kaunis ja sileä sisäkattopinta, joka vaimentaa tehokkaasti ääniä ja poistaa kaikuja. 

Omi­nai­suu­det

Kaikkea tätä ja enemmän

Hiljainen

Akustiikan osalta PVC-katot ovat huippuluokkaa. Niiden akustisia ominaisuuksia pidetään yhtä hyvänä kuin perinteisten akustiikkalevyjen, sillä ne poistavat tehokkaasti kaikuja ja vaimentavat ääntä. PVC-kattovalikoimasta löytyy myös akus­tiik­ka­ma­te­ri­aa­li ja tekstiili, jolloin akustiikkaa saadaan parannettua vielä entisestään.

Nopea

PVC-katto on asennettavissa suoraan höyrynsulkumuovin tai vanhan sisäkaton päälle. Tällöin säästytään aikaa vievältä kipsilevykaton asennus-, tasoitus- ja maalaustyöltä. Nopean asennettavuuden vuoksi PVC-katon asentaminen onnistuu ammattilaisilta jopa yhdessä päivässä. Vanhan katon päälle asennettuna PVC-katolla saadaan kätevästi piilotettua häiritsevät putket ja rakennusvirheet.

Eko­lo­gi­nen

Materiaalina PVC on joustava, ekologinen, palamaton ja 100 % kierrätettävissä. Se kestää va­hin­goit­tu­mat­to­ma­na vettä jopa 100 l/m². Kestävä ja joustava materiaali palautuu aina muotoonsa, joten PVC-katot ovat pitkäikäisiä ja säilyttävät värinsä vuosikymmeniä

Kaunis

PVC- Sisäkatot edustavat rakentamisen ja sisustamisen uutta sukupolvea. Niiden etuina ovat materiaalin keveys sekä nopea ja vaivaton asennus. Lisäksi PVC-katoilla saadaan kus­tan­nus­te­hok­kaas­ti aikaiseksi näyttäviä ja uniikkeja lopputuloksia. Asennustyön aikana huonetta ei tarvitse tyhjentää, eikä asennuksesta synny sotkua tai jätettä.

YMNqthxPbQI-me

PVC-studio tarjoaa innovatiivisia ja moderneja sisäkattoratkaisuja koteihin sekä julkisiin tiloihin.

PVC-katto on kustannustehokas ja järkevä ratkaisu uudis- tai saneerauskohteessa. 

PVC STUDIO

Ins­pi­raa­tio

concetto spaziale
image2%20(3)%20(1)-me.jpg
image2%20(3)-me.jpg
sofa seat
Interior of a modern luxury condominium
brown and black ceiling
image2%20(3)45-me.jpg
I am really happy when you use my pics, but also it is really nice simply to know about it. Please, send me DM or e-mail with the link, tag me in Instagram @alexblock or Facebook @alexblocktravels. I will be happy to see it and share your material in my social media. If you would love to use it at your web site, i would really appreciate if you will credit me there by putting link to my alexblocktravels.com.
It really matters and helps bringing more beautiful pics!

Thank you and have a great day!
image2%20(1)%20(2)-me.jpg
brown star and white balcony
The Flats Luxury Suites is the best Cache Valley lodging, thanks to a vibe that’s chic and sophisticated. Comfortable yet stylish, granting easy access to the best Logan has to offer. Hotel, Airbnb, Rental Lodging in Logan, Utah

https://www.instagram.com/AwCreativeUT/
https://www.awedcreative.com/
#AwCreativeUT #awcreative #AdamWinger Adam Winger
multicolored hallway
8dmtbpJJJ7k-me

Yh­teis­työs­sä

logo-sm.png

So­si­aa­li­nen media

Mitä kuuluu?